header

מתכון לצ'ימיצ'נגות עוגת גבינה עם פירות

כולנו יודעים שאפשר למצוא ברחבי אירופה שפע של גרסאות נפלאות לעוגות גבינה, אך מה עושים אם רוצים ליהנות מהטעם של הקינוח האהוב הזה בגרסה ששואבת השראה דווקא מדרום אמריקה? פשוט מאוד, מכינים את המתכון המהיר הזה לצ'ימיצ'נגות במילוי גבינה, שהן למעשה טורטיות ממולאות, מקופלות ומטוגנות. לא צריך לעבוד עם בצקים, לחמם תנור מראש או לעבוד קשה, רק מחבת, כיריים, רכיבים שאפשר למצוא בכל חנות והכי חשוב, תיאבון!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים למתכון לצ'ימיצ'נגת עוגת גבינה:
גבינת שמנת - 120 גרם (מרוככת)
גרידת לימון - 1 כפית
סוכר - 1 כף + לציפוי
תמצית וניל - ½ כפית
תותים - 2 כוסות (קצוצים, ניתן להמיר בפירות אחרים כמו תפוחי עץ, אגסים, דובדבנים וכדומה)
חמאה - 2 כפות (מחולקות)
סוכר - לציפוי
קינמון - לציפוי
שוקולד מומס - להגשה (או סירופ שוקולד)
אופן הכנת המתכון לצ'ימיצ'נגת עוגת גבינה:
  1. ערבבו בקערה קטנה גבינת השמנת עם גרידת לימון, כף סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. חלקו את התערובת באופן שווה בין 4 הטורטיות, מרחו אותה על כל אחת, פזרו כמות אחידה של תותים או כל פרי אחר וקפלו לצורת בוריטו כפי שניתן לראות בסרטון.
  3. חממו מחבת על אש בינונית, המיסו כף אחת של חמאה וטגנו 2 צ'ימיצ'נגות למשך בערך 4 דקות על כל צד.
  4. בזמן הטיגון, פזרו על צלחת קעורה בגודל מתאים סוכר עם מעט קינמון לפי הטעם וערבבו קלות.
  5. אחרי הטיגון של 2 היחידות הראשונות, העבירו אותן מיד לצלחת הסוכר בעזרת מלקחיים וסובבו בזהירות לקבלת ציפוי אחיד.
  6. חזרו על תהליך הטיגון והציפוי עם 2 הצ'ימיצ'נגות הנותרות, ואם יש צורך הוסיפו מעט סוכר וקינמון לצלחת.
  7. לפני ההגשה קשטו במעט סירופ שוקולד לפי הטעם ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.