header

מתכון לדג עם סלסת אבטיח

את האבטיח לא חייבים לאכול בסוף הארוחה, וטעמו המתקתק יכול לשמש אתכם גם בשלל מנות אחרות. במתכון הבא תוכלו להכין במהירות ובקלות דג עם סלסת אבטיח, ולזכות במנה ייחודית שכל האורחים ייהנו ממנה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לדג עם סלסת אבטיח מקור תמונה: taste
רכיבים לפילה דג:
פילה דג - 600 גר'
שמן זית - 1 כף
שיני שום - 2 (כתושות)
צ'ילי ירוק - 1 (ארוך, קצוץ)
פטרוזיליה - 1 כף (קצוצה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רכיבים לסלסה:
אבטיח - 150 גר' (חתוך לקוביות קטנות)
שמן - 1 כף
בצל ירוק - 2 (גבעולים קצוצים)
מיץ לימון - מ- 1 לימון
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפילה דג:
  1. מניחים את הדגים על מגש מרופד בנייר כסף.
  2. מערבבים שום, שמן זית, צ'ילי ופטרוזיליה בקערה קטנה.
  3. מורחים את התערובת על גבי הדגים וצולים על גריל שחומם מראש למשך 3-4 דקות.
אופן הכנת הסלסה:
  1. מכינים את הסלסה: מערבבים יחד את האבטיח, הבצל, מיץ הלימון והשמן. preperation
  2. מגישים את הדגים לצד סלסת האבטיח.
מקור: דליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.