header

מתכון לסלט קייל וטאקו

כרוב הקייל כיכב בלא מעט כותרות בשנים האחרונות בשל שלל יתרונותיו הבריאותיים, שכוללים בין היתר תכולה גבוהה של נוגדי חמצון שנלחמים בנזק תאי וגם משפרים את פעילות המערכת החיסונית. במתכון הבא תיהנו מהכרוב המיוחד הזה יחד עם בטטה חמימה, גבינה מלוחה, עגבניות ורכיבים נוספים שמשמשים להכנת מנות טאקו מהמטבח המקסיקני, וכאן הם מנוצלים בדרך ססגונית ומיוחדת במינה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קייל וטאקו מקור תמונה: betsylife
רכיבים לסלט קייל:
בטטה בינונית - 1 (קלופה וחתוכה לקוביות)
כורכום - ½ כפית
שמן זית - 3 כפות
שעועית שחורה - 200 גר' (משומרת מסוננת מנוזלים)
ראש כרוב קייל - 1 (מחולק לעלים)
עגבניות שרי - 1 כוס (חצויות לאורכן)
בצל ירוק - 2 כפות (קצוץ דק)
אבוקדו - ½ אבוקדו (חתוך לקוביות)
עלי כוסברה - ¼ כוס (טריים)
טורטיות תירס - ¼ כוס (חתוכות גס)
גבינה בולגרית - ¼ כוס (מפוררת, פטה או כל סוג אחר אהוב)
אופן הכנת הסלט קייל:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו את קוביות הבטטה על התבנית, הזליפו מעליהן שמן ופזרו גם ½ כפית כורכום עם מעט מלח. הכניסו את התבנית לתנור, אפו את הבטטה במשך 25-35 דקות וערבבו את הקוביות לאחר 15 דקות של אפייה.
  3. בינתיים, הכניסו לקערה גדולה את עלי הקייל עם שמן זית ומלח ופלפל. ערבבו במשך 3-5 דקות עד שהכרוב יתחיל להתרכך. preperation מקור תמונה: Stacy Spensley
  4. הוסיפו לקערה עם הכרוב שעועית שחורה, בצל ירוק, עגבניות, אבוקדו וכוסברה. הוסיפו מעליהם את הבטטה החמה עם שברי טורטייה והגישו לשולחן.
מקור: אביחי.ש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.