header

מחית בטטה ובזיליקום

רוצים להוסיף קצת תיבול למזון של ילדיכם אך חוששים להגזים בטעמים? הטריק הוא לדעת באיזה תיבול להשתמש ובכמה ממנו, ובמתכון הבא תוכלו להכיר לילדים שלכם את טעמו הנהדר של הבזיליקום עם מחית בטטה שאף תינוק לא יסרב לה!

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מחית בטטה ובזיליקום מקור תמונה: madeformums.com
רכיבים למתכון למחית בטטה ובזיליקום:
אופן הכנת המתכון למחית בטטה ובזיליקום:
  1. קלפו את הקליפה מהבטטה וחתכו אותה לקוביות בגודל שווה.
  2. על להבה גבוהה הרתיחו מים בסיר, ולאחר הרתיחה הנמיכו את עוצמת הלהבה, שימו בתוכו את הבטטה והביאו את המים שוב לרתיחה.
  3. הפחיתו את עוצמת הלהבה שוב ובשלו על סף רתיחה למשך 15 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
  4. סננו את הבטטה והעבירו אותה לבלנדר.
  5. הוסיפו לבלנדר את עלי הבזיליקום וערבלו את הכל עד שיתקבל מרקם של פירה.
  6. הוסיפו שמן זית, ערבבו והאכילו את התינוק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.