header

מתכון מיוחד לסלט מלפפונים, זרעי רימון וגבינת פטה

רוצים להגיש סלט מיוחד במינו, או סתם להכין לעצמכם וליהנות מאחד שכזה? אין בעיה, מצאנו פתרון מצוין! הכירו את המנה הזו, שללא ספק תתאים לכל סעודה, בין אם היא לכבוד חג כזה או אחר (ראש השנה זו הזדמנות מצוינת לסלט הזה) ובין אם לארוחת ערב שגרתית, או אפילו כנשנוש בריא מול הטלוויזיה. אז הכינו את סכין החיתוך שלכם, והתחילו בהרכבת הסלט הזה, שמשלב באופן מושלם בין מלפפונים, זרעי רימונים וגבינת פטה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד לסלט מלפפונים, זרעי רימון וגבינת פטה מקור תמונה: scrambledchefs
רכיבים למתכון לסלט מלפפונים, זרעי רימון וגבינת פטה:
מיץ ליים - מ-2 ליים (אפשר להחליף ב-2 לימונים)
שמן זית - 2 כפות
בצל ירוק - ½1 כפות (קצוץ)
פלפל שחור - 1 כפית
מלפפונים - 4 (בינוניים, חתוכים גס)
זרעי רימון - מ-1 רימון
גבינת פטה - 40 גרם (חתוכה לקוביות קטנות)
אופן הכנת המתכון לסלט מלפפונים, זרעי רימון וגבינת פטה:
  1. ערבבו בקערה קטנה את מיץ הליים, שמן הזית והפלפל השחור, וערבבו מעט עד לקבלת רוטב וינגרט.
  2. ערבבו בקערה גדולה את המלפפונים, הבצלים וזרעי הרימון עם רוטב הוינגרט שהכנתם בסעיף הקודם.
  3. פזרו מעל את קוביות גבינת הפטה, והגישו קר לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.