header

סלט חם מפתיתים ופילה אנטרקוט

מתברר שאת הפתיתים הפשוטים והטעימים שאנחנו מכינים ואוכלים לא פעם כתוספת – אפשר להפוך לחלק ממנה בשרית עיקרית, יוקרתית ומנצחת! כל מה שצריך זה בסך הכל לעקוב אחר ההוראות של המתכון הבא, ותקבלו מנת סלט חם של פתיתים ופילה אנטרקוט שתכבוש כל ארוחה שלכם, בין אם ביומיום ובין אם באירועים מיוחדים.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
סלט חם מפתיתים ופילה אנטרקוט מקור תמונה: taste.com.au
רכיבים לתבשיל פתיתים ובקר:
שמן זית - 2 כפות (מופרדות)
פתיתים - 250 גרם
ציר עוף - 2 כוסות
כמון - 1 כפית
קישואים - 3 (חתוכים לפרוסות אלכסוניות)
גזרים - 2 (חתוכים לפרוסות אלכסוניות)
אופן הכנת התבשיל פתיתים ובקר:
  1. חממו 1 כף שמן זית בסיר בינוני על להבה בינונית-גבוהה.
  2. הכניסו את הפתיתים לסיר ובשלו תוך כדי ערבוב למשך 5 דקות, עד שהפתיתים מזהיבים.
  3. הוסיפו לסיר את ציר העוף והביאו לרתיחה. לאחר מכן הורידו את עוצמת הלהבה לנמוכה, כסו את הסיר ובשלו למשך 10 דקות עד שהפתיתים מתרככים. הורידו מהאש והניחו לנוזלים להיספג בפתיתים למשך 5 דקות.
  4. חממו את שמן הזית הנותר במחבת טיגון גדולה על להבה בעוצמה בינונית-גבוהה. הכניסו פנימה את נתחי האנטרקוט ובשלו למשך 2 דקות לכל צד, עד שהם עשויים לטעמכם.
  5. העבירו את נתחי האנטרקוט לצלחת עמידה בחום, כסו ברדיד אלומיניום והניחו את הנתחים בצד ל-5 דקות, להתקררות. לאחר מכן, חתכו אותם לפרוסות עבות.
  6. בשלו את פרוסות הקישואים במחבת למשך 2 דקות, עד שהן מזהיבות.
  7. בקערה גדולה ערבבו ביחד את פרוסות נתחי האנטרקוט, הפתיתים, הקישואים המטוגנים, הגזר, עלי התרד בייבי, החמוציות, הפטרוזיליה והחומץ.
  8. חלקו את המנה לצלחות הגשה, קשטו בשבבי שקדים והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.