header

מתכון לרוטב ירוק

את הרוטב הטעים הבא תוכלו להכין בפשטות ובמהירות, מפני שבשלושה שלבים קלים תכינו רוטב ירוק שידהים את האורחים שלכם. ברוטב שאתם עומדים להכין תוכלו לתבל סלטים שונים ואף להשתמש בו כמרינדה לסוגי בשר שונים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב ירוק מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לרוטב ירוק:
מיסו לבן - 3 כפות
מיץ לימון - 3 כפות (סחוט טרי)
מיץ ליים - 3 כפות (סחוט טרי)
שמן זית - 2 כפות
טחינה - 4 כפיות
דבש - 1 כף
עלי כוסברה - 2 כוסות
עירית - ⅓ כוס (קצוצה)
ג'ינג'ר - ½1 כפיות (קלוף ומגורד)
אבקת כוסברה - 1 כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הרוטב ירוק:
  1. טחנו וערבבו במעבד מזון או בלנדר את המיסו, מיץ הלימון, מיץ הליים, שמן, טחינה, חומץ תפוחים ודבש עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. הוסיפו כוסברה, עירית, ג'ינג'ר ואבקת כוסברה וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. תבלו במלח ופלפל לפי טעמכם האישי ושמרו עד 3 ימים מרגע ההכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.