header

מתכון לסלט ברוטב סברס

סלטים הם מאכל מרענן וטעים, במיוחד אם בא לכם לאכול משהו קליל ובריא. הם כבר ממזמן הפכו למנות עיקריות בשל הרכיבים השונים שמרכיבים סלטים מגוונים ומיוחדים שמסוגלים להתאים לכל גיל ולכל אדם. אחת הקטגוריות של סלטים היא סלטי קיץ, ובמתכון הבא יש רוטב טעים שמבוסס על פרי הסברס, מה שהופך אותו לחגיגה קלילה של טעמים מתוקים וישראליים!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ברוטב סברס מקור תמונה: proportionalplate
רכיבים לרוטב לסלט:
סברס - 1 פרי (מקולף וחתוך לרבעים)
לימון - 1 (בינוני, סחוט)
שמן זית - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רכיבים לסלט ברוטב סברס:
עלי חסה אדומה - 8 כוסות (קצוצים)
שומר - 1 (גדול, מגורד על החלק בגדול בפומפייה)
אשכולית אדומה - 1 (מחולקת לפלחים)
עלי נענע - חופן (חתוכים לאורך)
עלי בזיליקום - חופן (חתוכים לאורך)
אופן הכנת הרוטב לסלט:
  1. ערבבו היטב את מרכיבי הרוטב בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. סננו את תכולת הקערה כדי להפריד את גרעיני הסברס משאר הרוטב.
אופן הכנת הסלט ברוטב סברס:
  1. בקערה גדולה נוספת, הניחו את עלי החסה והשומר וערבבו יחדיו.
  2. צקו את הרוטב לסלט מעל החסה והשומר וערבבו היטב.
  3. פזרו את פלחי האשכולית, עלי הנענע והבזיליקום, ערבבו היטב, שנו את התיבול במידת הצורך והגישו אל השולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.