header

מתכון לסוכריות גומי מסברס

ממתקים הם דבר נהדר שכולנו אוהבים, כאשר רק אלו אשר מתנזרים מהם בצורה קיצונית מונעים מעצמם את אחת מתענוגות החיים הטובות והטעימות שיש. ממתק טעים וממכר שכזה הוא סוכריית הגומי, והיום אתם תלמדו להכין אותה בכמויות ובטעם מפתיע, קיצי ומיוחד – סברס!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסוכריות גומי מסברס מקור תמונה: yummly
רכיבים לסוכריות גומי:
סברס - ½ כוס (פרי סברס מקולף וללא גרעינים)
אבקת פקטין - 3 כפיות
סוכר - 3 כוסות (מחולקות)
אופן הכנת הסוכריות גומי:
  1. רססו תבנית אפייה בגודל 20X20 בספריי שמן והניחו בצד.
  2. הכניסו לסיר את הסברס ורסק התפוחים והניחו מעל לאש בינונית.
  3. ערבבו בקערה קטנה את אבקת הפקטין עם חצי כוס סוכר והוסיפו אל הסיר.
  4. הצמידו מדחום לבישול אל הסיר והביאו את תכולתו לכדי רתיחה.
  5. לאחר שהתערובת רתחה, הוסיפו 2 כוסות סוכר וערבבו היטב ללא הפסקה עד שהתערובת תגיע ל-110 מעלות צלזיוס.
  6. הסירו את הסיר מן האש וצקו את התערובת החמה אל תבנית האפייה ששימנתם בהתחלה.
  7. הניחו את התבנית בצד למשך כשעה ולאחר מכן פזרו מעל את הסוכר שנותר לכם מעליה באופן שווה.
  8. השאירו את התבנית במקום מוצל למשך כ-12 שעות, ולאחר מכן חתכו את התערובת לריבועים בגודל של כ-2 ס"מ. פזרו מעל סוכר נוסף אם תרצו וייבשו את הריבועים מעל נייר אפייה למשך 6 שעות שלאחריהן ניתן לאכול בהנאה!
טיפ השף:
ניתן לשמור את סוכריות הגומי מכוסות עד שבועיים מרגע ההכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.