header

מתכון לביצים אפויות עם נקניקיות ובטטות

אם אתם רוצים להכין ארוחת ערב קלילה, מזינה ומהירה שתגרום לכולם לסור לשולחן בזכות הריחות המגרים שלה, אז אתם חייבים להכיר את המתכון לביצים אפויות עם נקניקיות ובטטות. המתכון הפשוט הזה משלב מספר רב של מצרכים שבמחבת אחת עמידה לחום תנור יוצרים מנה מופלאה שמתאימה לכל שעות היום ובעיקר לארוחת ערב משפחתית סביב השולחן.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לביצים אפויות עם נקניקיות ובטטות מקור תמונה: joyofkosher
רכיבים לביצים אפויות עם נקניקיות ובטטות:
שמן זית - 1 כף
בטטות - 2 (קטנות, קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ)
בצל - 1 (קלוף ופרוס)
פלפל אדום - 1 (בינוני, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ)
פלפל ירוק - 1 (בינוני, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ)
נקניקיות בשר - 4 (גדולות, חתוכות לחתיכות בגודל 2 ס"מ)
כמון - 1 כפית
מלח - 1 כפית
פפריקה - ½ כפית
ביצים - 4 (גדולות)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הביצים אפויות עם נקניקיות ובטטות:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות.
  2. חממו במחבת עמידה לחום תנור (אלומיניום או נירוסטה) שמן זית מעל לאש בינונית.
  3. הוסיפו בטטות, ערבבו היטב ובשלו עד להשחמה – כ-12 דקות.
  4. הוסיפו בצל, פלפל אדום וירוק, ערבבו היטב ובשלו עד להתרככות, כ-6-8 דקות.
  5. הוסיפו נקניקיות, כמון, מלח ופפריקה וערבבו מדי פעם במשך 4 דקות.
  6. צרו 4 גומות בתערובת שבמחבת ולתוך כל אחת מהן שברו ביצה אחת.
  7. העבירו את המחבת לתנור ואפו במשך 12-15 דקות, או עד שהביצים מוכנות והחלמונים רכים.
  8. הוציאו את התבנית מהתנור, פזרו פלפל שחור לפי הטעם והגישו אל השולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר