header

מתכון לקיש פטריות וגבינה

בין אם אתם מחפשים מתכון לערב שבועות ובין אם סתם בא לכם משהו טעים, קליל ומהיר להכנה, המתכון הבא בדיוק בשבילכם. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון לקיש פטריות, כזה המשלב בתוכו גבינה מיוחדת במינה המעניקה לקיש טעם ייחודי שיגרום לכל מי שטועם מהמנה להתלהב ולהתרגש בכל ביס מחדש. אז קדימה, גשו למטבח והיווכחו איך במינימום מאמץ אתם מצליחים להגיע למקסימום טעם!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקיש פטריות וגבינה מקור תמונה: houseofyumm
רכיבים לקיש פטריות:
גבינת מונטריי ג'ק - 1 כוס (מגוררת - ניתן להחליף בגבינת גאודה או צ'דר)
פטריות - 500 גרם (חתוכות - לפי בחירתכם)
שמן - 1 כף
ביצים - 4 (גדולות)
חלב - ¼1 כוסות
שמנת לבישול - ¼ כוס
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - ⅛ כפית
אופן הכנת הקיש פטריות:
  1. חממו תנור מראש ל-190 מעלות.
  2. שטפו וייבשו היטב את הפטריות, לאחר מכן חתכו אותן דק.
  3. חממו במחבת גדולה שמן וטגנו קלות את הפטריות עד שהן מצטמקות מעט.
  4. שמנו תבנית אפייה בגדול 22*6 ופזרו בתחתית את הגבינה והפטריות.
  5. בקערה נפרדת, ערבבו בעזרת מיקסר ידני את הביצים, החלב, השמנת, המלח והפלפל השחור עד לקבל תערובת אחידה.
  6. צקו את תערובת הביצים על הפטריות והגבינה ופזרו אותה היטב בתבנית.
  7. הכניסו את התבנית אל התנור לאפייה למשך 40-45 דקות או עד שקצוות הקיש מקבלות גוון זהוב ואמצע הקיש מוצק מספיק.
  8. הוציאו את התבנית מהתנור והניחו בצד להתקררות – הגישו לסועדים ובתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.