header

מתכון לטורטיות בטטה משני רכיבים בלבד

מארחים חברים או משפחה ואתם רוצים להפתיע במתכון מיוחד? או אולי מתחשק לכם לגוון בסוגי הלחמים שלכם ואתם רוצים לחם שטוח וטעים שכיף לאכול אותו כמו שהוא? הכירו את מתכון טורטיית הבטטה שלפניכם וגלו כיצד תוכלו ליהנות ממנה טעימה ומהירה, המורכבת רק מ-2 רכיבים בלבד ובזמן קצר מאוד.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטורטיות בטטה משני רכיבים בלבד מקור תמונה: bloomingnolwenn
רכיבים לטורטיית בטטה:
קמח - 1 כוס
מחית בטטה - ½ כוס (150 גרם)
אופן הכנת הטורטיית בטטה:
  1. הכניסו לקערה בינונית קמח ומחית בטטה והחלו ללוש את שני הרכיבים למעין בצק אחיד וגמיש.
  2. צרו "נחש" בעובי אחיד מהבצק והניחו אותו על משטח מקומח מעט. חתכו ל-4 חלקים שווים והניחו חלק אחד על משטח העבודה כשהוא מקומח קלות.
  3. לחצו עם כף היד על הבצק ורדדו כל כדור ליריעה דקה, אך לא דקה מדי.
  4. עשו כך עם 3 החלקים הנותרים, ובינתיים חממו מחבת טפלון על להבה בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה מאוד הנמיכו את עוצמת הלבה לבינונית והניחו עיגול טורטייה במרכזה.
  5. טגנו את הטורטייה על צד אחד עד שמתחילות להופיע בה נקודות מעט שחורות, כעת הפכו לצד שני וטגנו אותה גם בצד זה.
  6. עשו כך עם שאר החלקים, הסירו מהאש והגישו.
טיפ השף:
תוכלו לגוון ולהוסיף עשבי תיבול לבצק לשיפור טעמים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.