header

מתכון לשוקו חם עם חמאת בוטנים וקצפת

ידוע ששוקו חם הולך מצוין עם קצפת מעל, אבל האם חשבתם פעם להוסיף חמאת בוטנים למשקה הנהדר הזה? אם כן וגם אם לא, אתם מוזמנים להכיר את המתכון למשקה החדש שיהפוך ללהיט בקרב בני המשפחה והחברים שלכם.
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשוקו חם עם חמאת בוטנים וקצפת מקור תמונה: queensleeappetit
רכיבים לקצפת בטעם חמאת בוטנים:
שמנת מתוקה - 1 כוס (צוננת ומוקצפת לקצף יציב וחזק)
אבקת סוכר - 2 כפות
חמאת בוטנים - 2 כפות (למריחה)
תמצית וניל - 1 כפית
רכיבים לשוקו חם:
חלב - 4 כוסות
אבקת קקאו - 2 כפות (לא ממותקת)
שוקולד צ 'יפס - 60 גרם (חלבי)
שוקולד צ 'יפס - 60 גרם (מריר)
חמאת בוטנים - ¼ כוס (ממרח)
אופן הכנת הקצפת בטעם חמאת בוטנים:
  1. אל קערה בינונית שבה נמצאת השמנת המוקצפת, הכניסו את חמאת הבוטנים, אבקת הסוכר והווניל. ערבבו היטב ובעדינות והעבירו את התכולה אל שקית זילוף עם צנתר כוכב גדול.
  2. הכניסו למקרר עד לשימוש.
אופן הכנת השוקו חם:
  1. הכניסו את כל מרכיבי המשקה אל קלחת או סיר בגודל בינוני, חממו מעל להבה בינונית עד שהחמאה והשוקולד נמסים וערבבו למשך כל זמן הבישול. חשוב מאוד שלא להביא את התערובת לרתיחה!
  2. צקו את המשקה אל 4 ספלים, הוסיפו את הקצפת וקשטו עם עוגיות, סירופ שוקולד וכל תוספת דומה אחרת.
טיפ השף:
מומלץ לקשט בסירופ שוקולד ומייפל, ולפזר מעל עוגיות מצופות ממש כמו בתמונה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.