header

מתכון לקרוטונים עם שום, פרמז'ן ועשבי תיבול בסגנון איטלקי

מתכון הקרוטונים שלפניכם הוא הדרך המושלמת לשדרג מנות רבות כמו סלטים או מרקים שונים, שכן הקרוטונים האפויים הללו מכילים שום, פרמז'ן ועשבי תיבול שמוסיפים טעם וניחוחות איטלקיים. זמן ההכנה הקצר הוא בונוס משמעותי כיוון שלאחר שתכינו את הקרוטונים הללו, תצטרכו להכין עוד מנה בטרם תסיימו את הקערה שלכם.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרוטונים עם שום, פרמז'ן ועשבי תיבול בסגנון איטלקי מקור תמונה: epicurious
רכיבים לקרוטונים האפויים:
שיני שום - 2 (גדולות וחתוכות דק לאורך)
בזיליקום - 1 כפית (מיובש)
טימין - 1 כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
שמן זית - ½ כף
כיכר לחם - 1 (חתוך לקוביות של 2 ס"מ - כ-7 כוסות)
גבינת פרמזן - ¼ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הקרוטונים האפויים:
  1. הפעילו את התנור על חום של 190 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו סיר קטן מעל אש קטנה וערבבו יחד כ-5 דקות את השום, האורגנו, הבזיליקום, הטימין, המלח, הפלפל ושמן הזית.
  3. הורידו את הסיר מן האש וסננו את חתיכות השום הבולטות.
  4. הניחו בקערה גדולה את קוביות הלחם ומעליהן צקו את תערובת השמן וערבבו היטב.
  5. פזרו את קוביות הלחם בשכבה אחת בתבנית האפייה והכניסו לתנור במדף האמצעי למשך 8 דקות בלבד.
  6. הוציאו את התבנית החוצה מן התנור, פזרו מעל את גבינת הפרמזן והחזירו לתנור לעוד כ-7 דקות או עד שקוביות הלחם מקבלות גוון זהוב.
  7. הוציאו את התבנית מן התנור והניחו לקוביות הלחם להצטנן לפני ההגשה.
טיפ השף:
את הקרטונים ניתן לשמור בקופסה אטומה עד שבוע.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.