header

מתכון לחלב סויה עשיר ודל שומן

חלב הסויה עשיר בחלבונים, עתיר בסידן, דל שומן ואינו מכיל כולסטרול. יש שמעדיפים אותו על פני חלב רגיל בקפה בשל טעמו המיוחד, והוא פשוט מאוד להכנה ביתית. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 20
רמת קושי: קל
מתכון לחלב סויה עשיר ודל שומן מקור תמונה: asianskinny
רכיבים לחלב סויה:
פולי סויה - 160 גר'
מים - 2 ליטר
אופן הכנת החלב סויה:
  1. השרו את פולי הסויה בקערה עם מים פושרים למשך לילה שלם.
  2. רוקנו את הקערה ממי ההשריה ושטפו את הפולים היטב.
  3. העבירו את הפולים לבלנדר והוסיפו להם 2 ליטר מים. שימו לב שמפלס המים מכסה באופן מוחלט את פולי הסויה. preperation מקור תמונה: youtube
  4. הפעילו את הבלנדר למשך מספר דקות והפסיקו את פעולתו כאשר הפולים נטחנים לחלוטין. המרקם הרצוי הוא עיסה חלקה ורכה.
  5. מזגו את הנוזל שבבלנדר לקערה דרך בד גאזה לסינון הגושים. סחטו את העיסה שנותרה בבד והוציאו ממנה את טיפות החלב האחרונות.
  6. הרתיחו את חלב הסויה בסיר על אש בינונית למשך 20 דקות.
  7. בסיום הזמן, צננו מעט והכניסו את החלב למקרר.
  8. ניתן לשמור עד שבוע ימים במקרר.
מקור: ליאור.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.