header

מתכון לסלט תפוחי אדמה צלויים עם מלפפון וצנוניות

המנה הבאה מזכירה מאוד את סלט תפוחי האדמה הטעים והמוכר, אך שינויים קלים כמו ויתור על מיונז והחלפת האפונה וגזר בירקות טריים, הופכים את המתכון הזה לבריא יותר, מזין ומרענן. לאחר שתגלו עד כמה קל להכין את התוספת המדהימה הזו, אתם לא תרצו להיפרד ממנה בזמן הקרוב. אז למה אתם מחכים? בשלו תפוחי אדמה ופנקו את עצמכם בארוחה קטנה שתעשה לכם את היום. 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תפוחי אדמה צלויים עם מלפפון וצנוניות מקור תמונה: blog.hellofresh
רכיבים לסלט:
תפוחי אדמה - 600 גרם (קלופים, מבושלים ומרוככים במים)
צנוניות - ½ כוס (פרוסות דק)
עשבי תיבול - 1 צרור (מעורבים קצוצים דק - פטרוזיליה, כוסברה וטימין)
עירית - 1 צרור (קצוצה דק)
מים - 100 מ"ל (רותחים)
שמן זית - 4 כפות (או חמניות)
חרדל - 1 כפית
חומץ בן יין - 3 כפות (לבן)
מלפפון - 1 (חתוך לאורך וקצוץ דק)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט:
  1. סננו את הנוזלים מתפוחי האדמה וייבשו אותם בעזרת מגבת, הכניסו לתנור לאפייה קצרה של כ-15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. בתום הזמן, חתכו אותם לרבעים או לקוביות בינוניות.
  2. בינתיים, ערבבו 100 מ"ל מים עם 1 כף אבקת מרק ירקות, צקו על תפוחי האדמה המוכנים והניחו בצד.
  3. העבירו את תפוחי האדמה אל קערה גדולה ולתוכה הוסיפו את כל מרכיבי המתכון וערבבו היטב.
  4. העבירו לקערה נקייה והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.