header

מתכון לתבשיל פרגיות עם קישואים במחבת

אם הרעב תוקף אתכם במהלך היום ולא מתחשק לכם לאכול מנה עתירה בקלוריות, כדאי שתכירו את המתכון הבא שמכיל חלבונים וירקות שמזינים את הגוף. המנה הבריאה הזו קלה ומהירה להכנה, ואתם תוסיפו אותה למועדפים שלכם תוך כדי ההכנה לא רק בגלל המראה שלה והניחוח שהתפזר בבית, אלא משום שאתם לא תצליחו להתאפק ותטעמו ממנה ישר מהמחבת ותגלו עד כמה היא טעימה.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל פרגיות עם קישואים במחבת מקור תמונה: therecipecritic
רכיבים לתבשיל פרגיות:
שמן זית - 3 כפות
שיני שום - 4 (כתושות)
אורגנו - ¼ כוס (טרי, קצוץ)
רוזמרין - 1 כפית (טרי, קצוץ)
טימין - 1 כפית (טרי, קצוץ)
פרגיות - 460 גרם (ללא עור, ניתן להמיר בחזה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
קישואים - 2 (בינוניים, פרוסים)
אופן הכנת התבשיל פרגיות:
  1. חממו שמן זית במחבת מעל להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו טימין, רוזמרין, שום ואורגנו וערבבו היטב במשך כדקה.
  2. הוסיפו את בשר הפרגיות וטגנו במשך 5-6 דקות בכל צד או עד שצבע בשר הפרגיות כבר לא ורוד יותר, גם בחלקו הפנימי של העוף. העבירו את חתיכות העוף לצלחת והניחו בצד.
  3. לאותה מחבת ועל אותו גובה להבה הכניסו את הקישואים, המליחו ופלפלו לפי טעמכם וטגנו במשך 2-3 דקות או עד שמרכז הקישוא נעשה רך.
  4. כעת החזירו את הפרגיות אל המחבת וטגנו יחד למשך 2-3 דקות נוספות.
  5. העבירו את תכולת המחבת לפלטת הגשה, או סדרו קישואים עם מנת עוף בצלחת אישית והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.