header

מתכון ללחם פרמזן ועגבניות מיובשות

גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות הן שילוב מנצח ברוב המתכונים האיטלקיים, בדגש על פסטות, מאפי בצק ועוד. כך גם במתכון המיוחד הבא ללחם פרמזן ועגבניות מיובשות שאותו תוכלו להכין בדקות ספורות.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם פרמזן ועגבניות מיובשות מקור תמונה: shewhobakes
רכיבים ללחם פרמזן ועגבניות:
קמח לבן - 500 גר'
מלח - 2 כפיות
שמן זית - 3 כפות
מים - 300 מ"ל
גבינת פרמזן - 50 גר' (מגורדת)
רוזמרין - 3 גבעולים (מופרדים לעלים בלבד)
אופן הכנת הלחם פרמזן ועגבניות:
  1. ערבבו בקערה גדולה את הקמח, המלח ואת גבינת הפרמזן.
  2. הוסיפו את הרומזרין והשמרים תוך כדי ערבוב.
  3. מזגו חצי מכמות המים במרכז הקערה והוסיפו את שמן הזית. preperation מקור תמונה: shewhobakes
  4. הוסיפו את העגבניות המיובשות ואת שארית המים לתערובת ערבבו היטב את הבצק.
  5. הניחו אותו על שולחן מקומח קלות ולושו אותו לקבלת צורה של כדור.
  6. הניחו את כדור הבצק למנוחה של כשעה בקערה וכסו בניילון נצמד. preperation מקור תמונה: shewhobakes
  7. כעבור כשעה, הוציאו את הבצק החוצה ולושו אותו בשנית.
  8. כעת הניחו את הבצק בתוך תבנית משומנת קלות וכסו אותו בניילון נצמד לעוד כשעה אחת.
  9. בתום זמן ההמתנה, הסירו את הניילון הנצמד, מרחו את הבצק בביצה בעזרת מברשת והניחו אותו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה. preperation מקור תמונה: shewhobakes
  10. כעבור 25-30 דקות בדקו אם הלחם מוכן על ידי הקשה על החלק התחתון שלו, הצליל שנוצר מההקשה צריך להיות חלול ולא אטום. אם הצליל אטום, הלחם עדין לא אפוי מספיק ועליכם להמשיך לאפות עוד כ-2-4 דקות, אך אם הוא חלול סימן שהלחם מוכן ועליכם להוציאו מן התנור ולהניח לו להתקרר מעט לפני ההגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.