header

מתכון למרק פטריות בסגנון פולני

מרק פטריות לא חייב להיות מוקרם כדי להיחשב למנה טעימה ועשירה, והוכחה טובה לכך היא מתכון המרק הפולני שלפניכם, שלמרות שהוא נראה מעט דליל, הטעם שלו יכול לנצח כמעט כל מנה דומה שתתמודד מולו. אז אם אתם רוצים לפנק את האנשים היקרים לכם במנה קלילה, משביעה ומיוחדת, כדאי שתנסו את המרק המוצלח והטעים הזה.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק פטריות בסגנון פולני מקור תמונה: kwestiasmaku
רכיבים למרק פטריות:
פטריות - 600 גרם (טריות או מוקפאות, מעורבות מכמה סוגים)
שמן זית - 2 כפות
בצל - 1 (קצוץ דק)
ציר עוף - ½1 ליטר (מתכון לציר עוף, או 7 כפיות אבקת מרק עוף עם ½1 ליטר מים)
חלב סויה - 200 מ"ל
מיץ לימון - 2 כפות
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה גס)
פסטה - 2 כוסות (מבושלת, כל צורה שתחפצו)
אופן הכנת המרק פטריות:
  1. ייבשו וחתכו את הפטריות לקוביות גדולות והשאירו חופן מהן שלמות לקישוט.
  2. הניחו סיר גדול על אש גבוהה, צקו פנימה את שמן הזית וחכו שיתחמם מעט.
  3. הוסיפו את הבצל וטגנו למשך כ-5 דקות, לאחר מכן הוסיפו את קוביות הפטריות וטגנו עוד כ-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  4. צקו לתוך הסיר את ציר העוף וחלב הסויה, תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והביאו לרתיחה.
  5. הוסיפו את חופן הפטריות שהנחתם בצד ובשלו כ-3 דקות נוספות לאחר הרתיחה הכללית של המרק.
  6. לאחר הבישול צקו את המרק לקעריות אישיות, הוסיפו מעט פסטה מבושלת לכל קערית, קשטו בפטרוזיליה, תבלו במעט מיץ לימון והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.