header

מתכון לדג סלמון עם צ'ימיצ'ורי מנגו

המנה הבאה יכולה להיות מנת פתיחה נהדרת לארוחת הערב ואף לככב בקלות בתפריט של מסעדה, שכן דג סלמון הוא אחד מהמנות האהובות על אנשים רבים, וניתן לעשות עם המוצר הזה כמעט הכל. למרות זאת, אנו סבורים שעל הרעיון לשלב אותו עם מנגו וצ'ימיצ'ורי לא חשבתם, נכון? לכן רצינו להציג בפניכם את אחד המתכונים הטעימים והמיוחדים שמשלבים את דג הסלמון עם מנגו ורוטב סלסה ארגנטינאי מקורי שיהפכו ארוחה קלילה לסעודה מעוררת תאבון.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לדג סלמון עם צ'ימיצ'ורי מנגו מקור תמונה: rasamalaysia
רכיבים לדג:
מנגו - 1 (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
כוסברה - 1 צרור קטן (קצוצה דק)
פטרוזיליה - 1 צרור קטן (קצוצה דק)
צ'ילי - ½ כפית
שמן - ¼ כוס (לצ'ימיצ'ורי וכמות נוספת עבור הצלייה)
מיץ לימון - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
דג סלמון - 2 חתיכות (מפולטות)
אופן הכנת הדג:
  1. ערבבו היטב מנגו, כוסברה, פטרוזיליה, צ'ילי, ¼ כוס שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה בינונית.
  2. חממו מחבת גריל מעל להבה בינונית, ושמנו קלות את כל שטח הפנים שלה.
  3. תבלו את פילה הדג משני הכיוונים במלח ופלפל, הברישו קלות בשמן נוסף והניחו על המחבת כשהצד של העור פונה כלפי מעלה. טגנו כך כ-4-6 דקות עד שהדג נצרב ונאטם.
  4. הפכו את הדג וטגנו עוד כ-4-6 דקות נוספות.
  5. הניחו על צלחת הגשה, צקו 1 כף רוטב מנגו מעל הדג, מרחו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.