לרוב בימים חמים אין חשק לאכול מנות חמות וכבדות, והעבודה במטבח החם הופכת למסרבלת ולא נעימה. החיפוש אחר מזונות קלילים ומרעננים היא פתרון מומלץ ביותר, אך מהירות ההכנה והטעם חשובים לא פחות. לכן כדאי שתכירו את מתכון סלט המנגו-קינואה שלפניכם, שייתן לכם מענה על הדרישות מארוחות הצהריים והערב של הימים החמים הבאים לקראתנו.
אופן הכנת הסלט:
-
קחו קערה גדולה, הכניסו לתוכה מלח, פלפל, כמון, מיץ לימון, שמן זית וערבבו יחד.
-
הוסיפו את כל רכיבי הסלט פנימה בקבוצות קטנות כל פעם וערבבו היטב על מנת שהתבלינים יגיעו לכל חלקי הסלט.
-
צקו את הרוטב לפני ההגשה או הגישו את הסלט עם הרוטב בצד.
אופן הכנת הרוטב:
-
ערבבו את כל מרכיבי הרוטב יחדיו והכניסו למקרר עד לשימוש או הגשה.