header

מתכון לטורטיה מקסיקנית עם גבינה ופלפל חריף

הטורטיות הן מעין פיתות שטוחות, שניתן לשים בתוכן מילויים או להניח עליהן רכיבים אהובים ולאכול אותן כמו לאפה או אחרי אפייה בתנור, כמו במתכון הבא. טורטיות עשויות בדרך כלל מקמח לבן, אך אלו שעשויות מקמח תירס נחשבות לבריאות יותר.

התירס נכלל בקבוצת הדגנים המלאים ויש בו סיבים רבים שמסייעים לעיכול ועוזרים להוציא רעלים מהמעיים. תירס מכיל גם תיאמין שעוזר לשמור על התפקודים הקוגניטיביים ועל מערכת העצבים. נסו להכין טורטיות תירס עם גבינות רזות ותיהנו מטעמן המיוחד ומהתועלות הבריאותיות של הדגן הזה.

 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לטורטיה מקסיקנית עם גבינה ופלפל חריף מקור תמונה: extended epiphany
רכיבים לטורטיה גבינה:
טורטיות מקמח תירס - 4 (נמכר ברוב המרכולים ורשתות השיווק)
גבינה רזה מגורדת - 200 גר' (צהובה או לבנה)
פלפל חריף - 1 או ¼ כוס פלפל חלפיניו כבוש (קצוץ דק, ניתן לשנות את כמות הפלפל לפי הטעם)
אופן הכנת הטורטיה גבינה:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 160 מעלות.
  2. הניחו את הטורטיות על תבנית אפייה ופזרו מעליהן את הגבינה והפלפל.
  3. אפו במשך 15-20 דקות או עד שהגבינה מזהיבה לפי טעמכם. הוציאו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.