header

מתכון לקיש דל קלוריות עם תרד וגבינת עיזים

לפשטידת קיש יצא שם של מאכל עתיר שומן וקלוריות, אך מתכון הפשטידה שלפניכם הוא אחד הקלילים שתכינו. הטעם העשיר והמרקם הספוגי נשמרים, כך שתתענגו על כל ביס. את הפשטידה תוכלו לשדרג על ידי הוספת ירקות שונים שיעשו לכם את הארוחה לחגיגית במיוחד.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקיש דל קלוריות עם תרד וגבינת עיזים מקור תמונה: femmesplus
רכיבים לקיש:
קמח - 100 גרם
ביצים - 3 (שלמות)
גבינה צהובה - 50 גרם (דלת שומן, מגורדת)
תרד - 400 גרם (עלים קפואים, או טריים, קצוצים מעט גס)
גבינת עיזים - 250 גרם (5% שומן)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן זית - 1 כפית
חלב - כ-½ כוס (דל קלוריות ודל שומן)
אופן הכנת הקיש:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 210 מעלות ורפדו תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה ערבבו יחד קמח, ביצים, חלב, מלח ופלפל לתערובת אחת.
  3. הוסיפו לקערה את הגבינה הצהובה וערבבו שוב.
  4. שמנו את נייר האפייה בכף שמן זית ופזרו מעליו חצי מכמות עלי התרד הקצוצים.
  5. פזרו גבינת עיזים על שכבת עלי התרד וכסו אותה ביתרת עלי התרד שבקערה.
  6. צקו בעדינות את תערובת הביצים והכניסו את התבנית לתנור לאפייה של כ-35 דקות או עד שהקיש מזהיב וקיסם המוחדר למרכזו יוצא נקי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.