header

מתכון לבריוש צרפתי טעים ומיוחד

הבריוש הצרפתי נחשב כלחם עוגה מתוק ופריך כאחד, השילוב שלו עם סוג מנות שונות הוא הסוד הגדול שיש במאפה המיוחד הזה. אם קמח, שמרים ומים הם שלושת המרכיבים האהובים עליכם במאפים, אסור לכם לדלג על המתכון הנהדר והממכר הזה.
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבריוש צרפתי טעים ומיוחד מקור תמונה: cakeyourlife
רכיבים לבריוש:
קמח - 350 גרם
חמאה - 80 גרם (רכה)
חלב - 14 מ"ל (כ-2כפיות)
סוכר - 3 כפות
סוכר וניל - 1 שקית
שמרים יבשים - 10 גרם (1 כף)
חלב - מעט להברשה
אבקת סוכר - מעט (לבזיקה)
אופן הכנת הבריוש:
  1. הכניסו קמח, חמאה, סוכר, סוכר וניל, שמרים וחלמונים לקערת המיקסר. ערבלו היטב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  2. הניחו לבצק לעמוד כשעה וחצי או עד שיכפיל את נפחו ההתחלתי.
  3. לאחר ההתפחה, חלקו את הבצק לשניים ורדדו כל חלק לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
  4. קרצו בעזרת כוס או רינג עיגולים בקוטר שווה, הניחו עיגול אחד ומעליו הניחו עיגול שני, כאשר השני מכסה חצי מהראשון. הניחו עוד עיגול אחד נוסף שיכסה גם הוא חצי מהעלה השני ששמתם. preperation מקור תמונה: cakeyourlife
  5. גלגלו את שלושת העלים יחד ובעזרת הסכין חתכו במרכז וצרו בכך שתי פרחים. preperation מקור תמונה: cakeyourlife
  6. הניחו בתבנית שקעים עם מנג'ט, הברישו במעט חלב והניחו להתפחה קלה. הכניסו לאפייה של כ-25 דקות או עד לקבלת גוון זהוב, הוציאו מהתנור ובזקו מעט אבקת סוכר. preperation מקור תמונה: cakeyourlife
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.