header

מתכון לרוטב תותים ופרג בטעם חמוץ מתוק

כאשר חושבים על תותים, השילוב הראשוני שאנו מדמיינים הוא קצפת ושוקולד. עם מתכון רוטב הסלט שלפניכם תוכלו להפוך את התותים המתוקים, יחד עם זרעי הפרג שמתפוצצים בפה, לרוטב הטעים והמדובר ביותר על שולחן האירוח שלכם. נסו אותו, ותיווכחו שזהו אכן הרוטב הטוב ביותר שטעמתם!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב תותים ופרג בטעם חמוץ מתוק מקור תמונה: closetcooking
רכיבים לרוטב:
תות שדה - ½ כוס (ללא העוקץ וקצוצים גס)
חומץ בלסמי - ¼ כוס (לבן)
שמן זית - ¼ כוס
דבש - 2 כפות
חרדל דיז'ון - 2 כפיות
רוטב סויה - 1 כפית
רוטב צ'ילי - 1 כפית (או לפי הטעם, לא חובה)
שן שום - 1 (גדולה, כתושה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פרג - 1 כף
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון, למעט זרעי הפרג, והפעילו עד שהרוטב נעשה מעט דליל.
  2. הוסיפו את כף הפרג, ערבבו יחדיו, העבירו לכלי הגשה או צקו על הסלט.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.