header

מתכון לגלידה שוקו

אין כמו שילוב מתוק ומפנק של קר וחם, וכדור או שניים של גלידה קפואה בתוך כוס של שוקו מהביל זה אחד הקינוחים המושלמים לכל עונה בשנה. אם אתם מחפשים דרך מיוחדת להגיש את הפינוק הזה לאורחים או לילדים שלכם, נסו את המדריך הפשוט הבא שיגרום לכוס פשוטה עם שוקו חם וגלידה להפוך למנה שרואים רק במסעדות!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לגלידה שוקו מקור תמונה: cleobuttera
רכיבים לשוקו-גלידה:
אבקת שוקו - 2 כפות גדושות
בוטנים - 3 כפות (או אגוזי מלך, קצוצים)
שוקולד - 45 גר' (לבחירתכם)
גלידה - 250 גר' (בטעם לבחירתכם)
אופן הכנת השוקו-גלידה:
  1. המיסו את השוקולד בשיטת בן מארי, על ידי הנחתו בסיר בתוך סיר גדול יותר עם מים רותחים.
  2. העבירו את השוקולד לצלחת שטוחה וצרו ממנו עיגול עם מעט נפח. על צלחת אחרת פזרו את פירורי הבוטנים. preperation מקור תמונה: cleobuttera
  3. הכניסו כף או שתיים של גלידה לכוס, ומזגו לתוכה שוקו חם.
  4. כדי לשדרג את הפינוק עוד יותר תוכלו להוסיף נגיעה של קצפת מעל לשוקו-גלידה ולהגיש.
מקור: ורדית.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.