header

מתכון לנזיד בקר וירקות

אחת המנות האהובות על אנשים רבים היא תבשיל מהבִּיל של בשר עם פירות יבשים, אך אלו מכילים סוכר רב שלא מומלץ לכולם. יש למתכונים הללו תחליפים מעולים כמו זה שלפניכם שבו הפירות מוחלפים על ידי ירקות שהופכים למתקתקים בעת בישולם, כמו גזר ובטטה.
 
זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: בינוני
מתכון לנזיד בקר וירקות
רכיבים לנזיד בקר:
שמן זית - 3 כפות
חזה בקר רזה - 1 קג' (חתוך לקוביות בגודל בינוני)
עגבניות - 400 גרם (חתוכות לקוביות או משומרות)
פלפלים מתוקים - 2 גדולים (חתוכים לקוביות)
פטריות שמפניון - 100 גרם (חתוכים לקוביות)
סלרי - 2 גבעולים (קצוצים)
גזר גדול - 1 (חתוך לפרוסות)
בצל קטן - 1 (קצוץ)
בטטה גדולה - 1 (חתוכה לקוביות)
שיניי שום - 4 (גדולות, טחונות)
רסק עגבניות - 2 כפות
כמון - 1 כפית
מלח ים - 2 כפיות
פלפל שחור - ½1 כפית
אבקת שום - 1 כפית
שבבי בצל - 1 כפית
אורגנו - 1 כפית (מיובש)
אופן הכנת הנזיד בקר:
  1. חממו את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה (או סיר אחר המתאים לבישול ארוך) על אש בינונית-גבוהה.
  2. הכניסו לסיר את קוביות הבשר והשחימו אותן משני הצדדים כ-5-10 דקות.
  3. הוסיפו לסיר את כל הרכיבים למעט ציר. preperation מקור תמונה: Didriks
  4. לאחר ערבוב על המרכיבים יחד כ-2 דקות, הוסיפו את הציר. כסו ובשלו על להבה בינונית-נמוכה במשך 4-6 שעות, או עד שהבשר מתרכך. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.