header

מתכון לפיתה במילוי גבינת עיזים, תות שדה וחומץ בלסמי

במתכון שלפניכם יש שילוב מעניין ומרענן בין פרי מתקתק לגבינת עיזים עם מליחות עדינה. ניגודיות הטעמים בין הרכיבים יוצרת מנה מאוזנת וטעימה במיוחד שתוכלו ליהנות ממנה בארוחת הצהריים או לצד תוספות טעימות אחרות. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיתה במילוי גבינת עיזים, תות שדה וחומץ בלסמי מקור תמונה: thekitchn
רכיבים לפיתה:
פיתה - 1
תות שדה - 4 יחידות (פרוסים)
עלי חסה - חופן (חתוכים גס)
גבינת עיזים - 30 גר' (מפוררת)
אופן הכנת הפיתה:
  1. חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
  2. מלאו את חצאי הפיתה בעלי חסה, תותים פרוסים וגבינת עיזים.
  3. טפטפו מעט חומץ בלסמי מעל חצאי הפיתות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.