header

מתכון לפיתה במילוי תפוחים וגבינת עיזים

כל מי שאוהב את השילוב בין מלוח למתוק יתאהב במתכון הפשוט הבא שניתן להכין מרכיבים אהובים במיוחד שיוצרים פיתה מלאה בכל טוב. את הכריך הייחודי שתכינו תוכלו להגיש לאורחים שבאו בהפתעה ולהרשים אותם עם מנה לא שגרתית, צבעונית וטעימה באופן מפתיע.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיתה במילוי תפוחים וגבינת עיזים מקור תמונה: thekitchn
רכיבים לפיתה:
פיתה - 1 (עדיף מקמח מלא)
תפוח עץ - ½ (מזן יונתן או חרמון, בינוני, פרוס דק)
עלי תרד - חופן (חתוכים גס)
גבינת עיזים - 30-40 גר' (מפוררת)
אופן הכנת הפיתה:
  1. חצו את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
  2. הכניסו לתוך כיס הפיתה גבינת עיזים, תפוחי עץ, עלי תרד וחמוציות.
  3. פזרו מעט גבינת עיזים מעל הכריכים ואיכלו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.