header

מתכון לגלידת בננה-קקאו

אמנם לא באמת מדובר בגלידה אמיתית, אך הטעם הנהדר והמרקם הקליל של הקינוח במתכון הבא ימלאו כראוי את החשק למשהו מתוק, טעים ואיכותי.  

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת בננה-קקאו
רכיבים לגלידת בננה-קקאו:
בננות - 3 (קפואות - יש להקפיא אותן לפני השימוש)
אבקת קקאו - 3 כפות (לא ממותקת)
תמצית מנטה - ½ כפית
אופן הכנת הגלידת בננה-קקאו:
  1. הוציאו את הבננות מהמקפיא, והניחו להן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.
  2. הכניסו אל תוך מעבד מזון בננות, קקאו ותמצית מנטה, וערבלו אותם עד שהבננות יהיו קצוצות דק. לאחר מכן המשיכו לערבל בפולסים את התערובת עד שהיא תתרכך.
  3. במידה שהתערובת הינה רכה מדי לאחר השימוש במעבד המזון, יש לשים אותה במקפיא למספר דקות, עד שתגיע למרקם הרצוי. כמו כן, מומלץ לתת לגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10-5 דקות לפני ההגשה.
מקור: שולמית.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.