header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ודובדבנים

זיווג בין שיבולת שועל לפירות לעולם אינו מאכזב, ולכן מומלץ לנסות את המתכון הבא; שלבו דובדבנים יבשים עם הדגן הבריא הזה ותקבלו עוגייה טעימה, מלאת סיבים ובריאה.

ערכים תזונתיים ליחידה: 72 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 1 גרם סיבים, 1 גרם חלבון, 77 מ"ג נתרן.
זמן הכנה: 12 דקות
כמות יחידות: 30
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל ודובדבנים מקור תמונה: PROstu_spivack
רכיבים לעוגיות:
קמח - 1 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
קינמון טחון - ½ כפית
מלח - ½ כפית
סוכר חום - ½ כוס
סוכר לבן - ⅓ כוס
רסק תפוחים - ¼ כוס (לא ממותק)
שמן קנולה - 2 כפות
ביצה גדולה - 1 (גודל XL או 2 גודל M)
תמצית וניל - 1 כפית
שיבולת שועל - ½1 כוסות
אופן הכנת העוגיות:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו 2 תבניות בנייר אפייה ושמנו אותן.
  2. בקערה קטנה, ערבבו יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה גדולה נפרדת ערבבו סוכר חום סוכר, רסק תפוחים, שמן, ביצה ותמצית וניל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. הכניסו את תערובת הקמח לקערה הגדולה, הוסיפו שיבולת שועל ודובדבנים וערבבו היטב.
  5. צרו מהבלילה כדורים על נייר האפייה במרחק 2 סנטימטר זה מזה.
  6. הכניסו את התבניות לתנור למשך 10-12 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
  7. הוציאו את העוגיות וצננו היטב לפני האכילה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.