header

מתכון לסלט פנצנלה ים תיכוני

סלט צבעוני מלא ירקות תמיד מהווה ארוחה טעימה, ובעזרת המתכון הבא תוכלו להכין גרסה ים תיכונית למאכל האהוב. עם גבינת פטה או מוצרלה, הסלט הזה יככב בכל שולחן, ותוכלו להכין אותו במהירות ובלי מאמץ.

זמן הכנה: 1 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פנצנלה ים תיכוני מקור תמונה: thenoshery
רכיבים לסלט פנצנלה:
קרוטונים - ½ כוס (ביתיים או קנויים)
מלפפונים - 3 (בינוניים, חתוכים לפרוסות בעובי הרצוי)
עגבניות - 6 (קטנות, חתוכות בעובי הרצוי)
פלפל צהוב - 1 (מתוק, חתוך לקוביות)
פלפל אדום - 1 (מתוק, חתוך לקוביות)
בצל סגול - ½ (פרוס)
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן זית - 1 כף
מיץ לימון - מ-½ לימון
גבינת פטה - 150 גר' (או מוצרלה מפוררת)
אופן הכנת הסלט פנצנלה:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה גדולה, ערבבו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.