header

מתכון לתבשיל עוף עם ירקות בקלי קלות

הכנת ארוחת הצהריים יכולה להיות רגועה ושלווה גם לאחר יום עבודה עמוס, במיוחד אם בוחרים את המתכונים הנכונים, ומתכון תבשיל העוף שלפניכם הוא אחד מהם. קלות ההכנה תשמח אתכם ואפילו תספיקו לנוח ולהתרענן עד שהתבשיל הטעים הזה יהיה מוכן.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל עוף עם ירקות בקלי קלות מקור תמונה: therecipecritic
רכיבים לתבשיל עוף:
גזרים - 3 (בינוניים חתוכים ל-3 או חופן גזר גמדי)
כרעיים עוף - 4 (שטופים ונקיים)
תפוחי אדמה - 5 (שטופים וחתוכים לרבעים)
שעועית ירוקה - 200 גר' (משקית שימורים או טרייה)
בצל - 1 (פרוס)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן - מעט (לטיגון רדוד)
פטרוזיליה - ½ צרור (קצוצה)
כורכום - ½1 כפיות
מים - 2 כוסות
אופן הכנת התבשיל עוף:
  1. חממו סיר בינוני על חום גבוה עם מעט שמן לטיגון קל.
  2. הכניסו את העוף לסיר בעדינות וטגנו כ-3 דקות מכל צד. לאחר מכן הפכו אותו לצד השני והמשיכו לטגן.
  3. הוציאו את הכרעיים לכלי אחר, הוסיפו מעט שמן לסיר וטגנו את הבצל והשום יחדיו במשך כ-2 דקות.
  4. הוסיפו לסיר את הגזר, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה וערבבו כך שהשמן יעטוף את הירקות מכל צדיהם.
  5. הוסיפו לירקות את העוף וצקו את המים לסיר.
  6. כסו את הסיר, הנמיכו את החום למינימום ובשלו כשעה. הוציאו לצלחות וקשטו בפטרוזיליה.
טיפ השף:
שנו והוסיפו ירקות ותבלינים במתכון לפי טעמכם האישי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.