header

מתכון מרק גזר-ג'ינג'ר-כורכום

בעיות במערכת העיכול משפיעות עלינו פעמים רבות וגורמות לתחושות נפיחות וגם כאבים באזור הבטן. כדי להעביר את הסבל באופן טבעי, חשוב לצרוך רכיבים עם סיבים תזונתיים שמנקים את המעיים מרעלים ומקלים על נפיחות, וגם כאלו שמכילים רכיבים נוגדי דלקות שימנעו את הישנות הבעיות. את כל התועלות האלו ועוד הרבה יותר תקבלו במתכון המרק הכתום והטעים שלפניכם, שיאפשר לכם להילחם בבעיות במערכת העיכול, וליהנות מבריאות איתנה בלי כאבים ובלי תחושות מעיקות.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון מרק גזר-ג'ינג'ר-כורכום מקור תמונה: gourmandeinthekitchen
רכיבים למרק גזר-ג'ינג'ר:
שמן קוקוס - 2 כפות
בצל ירוק - 2 (החלק של העלים הירוקים בלבד)
שן שום - 1 (כתושה)
שורש ג'ינג'ר - באורך ½2 סנטימטרים (טרי, קלוף ומגורר)
גזר - 700 גרם (קלופים וחתוכים לחתיכות באורך 1 סנטימטרים)
מלח - לפי הטעם
קינמון - ¼ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
שורש כורכום - ½2 סנטימטרים (קלוף ומגורר או 2 כפיות אבקת כורכום)
מים - 4 כוסות
יוגורט - ¼ כוס (טבעי ולהגשה, ניתן להמיר בחלב קוקוס)
אופן הכנת המרק גזר-ג'ינג'ר:
  1. המיסו את שמן הקוקוס בסיר בינוני על להבה בינונית. הכניסו לסיר בצל ירוק, שום וג'ינג'ר וטגנו קלות במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  2. הוסיפו לסיר גזר, מלח, קינמון, כורכום פלפל שחור ובשלו במשך 1-2 דקת תוך כדי ערבוב.
  3. הוסיפו לסיר מים והביאו את התערובת לכדי רתיחה. הנמיכו את הלהבה, כסו את הסיר ובשלו במשך 20-25 דקות.
  4. הכניסו את המרק מן הסיר למעבד מזון - במנות של 2 כוסות בכל פעם - וערבלו עד לקבלת מחית חלקה.
  5. הוסיפו כף או יותר של יוגורט למרכז הצלחת והגישו חם לשולחן. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.