header

מתכון לעוגת פאי תפוחים מרשימה

כשחושבים על עוגת פאי תפוחים, רגילים לחשוב על בצק פריך פשוט שמעליו מונחים תפוחים מבושלים עם קינמון ופירורי בצק מעל. מתכון פאי התפוחים המרשים הזה ישנה לכם את החשיבה, ובעזרתו תוכלו לאפות את אחת מעוגות הפאי היפות והאלגנטיות שהכנתם עד עתה.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי תפוחים מרשימה מקור תמונה: cakescottage
רכיבים למלית תפוחים:
חמאה - 4 כפות (ללא מלח, מומסת)
קינמון - 2 כפיות
סוכר - ¼ כוס
רכיבים למלית תפוחים:
תפוחים - 7-8 (גרני-סמית, קלופים ללא ליבה, ופרוסים דק)
קמח - 2 כפות
קינמון - ¼ כפית
חלב - 2-3 כפיות
וניל - ¼ כפית
רכיבים לשטרוייזל (פירורים):
חמאה - 113 גר' (בטמפרטורת החדר)
קמח - 1 כוס
סוכר - 1 כף
אבקת סוכר - ½ כוס
אופן הכנת מלית תפוחים:
  1. חלקו את הבצק ל- 3-4 חלקים, קמחו מעט את משטח העבודה ורדדו כדור בצק לעלה דק. מרחו מעט חמאה על הבצק ופזרו מעל סוכר וקינמון. גלגלו לרולדה וחזרו על השלב הזה עם יתר הכדורים. preperation מקור תמונה: inspiredbycharm
  2. את הרולדות חתכו לפרוסות בעובי 2 ס"מ, כמו שבלולי קינמון.
  3. הניחו שבלול אחד במרכז התבנית, הדקו את שבלול הבצק לתבנית בעזרת האצבעות וסדרו את שאר השבלולים מסביב על כל התבנית. preperation מקור תמונה: inspiredbycharm
אופן הכנת מלית תפוחים:
  1. ערבבו את רכיבי המלית יחדיו בקערה גדולה.
  2. צקו את המלית על גבי הבצק ופזרו אותה בצורה שווה. preperation מקור תמונה: cakescottage
אופן הכנת שטרוייזל (פירורים):
  1. ערבבו יחד חמאה, קמח וסוכר חום עד ליצירת בצק מתפורר מאוד.
  2. פזרו את הפירורים מעל התפוחים, פזרו מעל את הסוכר ואפו בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות כ-50-60 דקות עד לגוון חום זהוב. preperation מקור תמונה: cakescottage
  3. הניחו לעוגה להצטנן מעט. preperation מקור תמונה: inspiredbycharm
  4. פרסו והגישו עם כדור גלידת וניל. preperation מקור תמונה: cakescottage
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.