maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לשניצל חזה עוף בציפוי שיבולת שועל מהבלוג "היפה והחיה"

השניצל המסורתי שכולנו מכירים מהילדות בדרך כלל מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן, מה שמוסיף לחזה העוף לא מעט קלוריות ושומן. הגרסה המיוחדת במתכון שלפניכם אמנם לא מכילה פירורי לחם או שמן, אך היא לא נופלת בטעמה מהשניצל המסורתי. במקום פירורי לחם, מתכון השניצל מכיל שיבולת שועל שמסייעת לעיכול, עוזרת לווסת את רמות הסוכר בדם וגדושה בברזל שנחוץ להובלת תאי דם אדומים בגוף.

למתכונים נוספים מהבלוג "היפה והחיה"

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשניצל חזה עוף בציפוי שיבולת שועל מהבלוג "היפה והחיה" מקור תמונה: beautybeastisrael
רכיבים לשניצל בציפוי שיבולת שועל:
חזה עוף - 6 (פרוסות לשניצל)
שיבולת שועל - ½1 כוסות (מהירת הכנה)
אבקת שום - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת השניצל בציפוי שיבולת שועל:
  1. חממו תנור ל-°190 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. ערבבו בצלחת עמוקה את הביצים עם מעט מלח. בצלחת עמוקה נפרדת ערבבו שיבולת שועל, אבקת שום, מלח ופלפל.
  3. טבלו את חתיכות השניצל בביצים ולאחר מכן בצלחת עם תערובת שיבולת השועל והניחו אותן על התבנית המרופדת.
  4. הכניסו את התבנית עם השניצלים לתנור ל-10 דקות, או עד ששיבולת השועל תשחים מעט והעוף יהיה מוכן (בדקו אם הוא מוכן על ידי נעיצת מזלג בשניצלים. אם הוא יחדור בקלות, השניצלים מוכנים).
מקור: נעמה שגיב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: