header

מתכון לפסטה קרבונרה בנוסח מקסיקני

נקניקיות צ'וריסו שמנמנות ומלאות טעם הופכות את המתכון שלפניכם למעדן אמיתי שתוכלו להכין בקלות בימים בהם מתחשק לכם לאכול מנה מיוחדת וטעימה. תוספת הביצים והכוסברה משדרגת את טעמה של המנה הזו אף יותר, והופכת אותה למשביעה ומלאת טעמים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה קרבונרה בנוסח מקסיקני
רכיבים לפסטה קרבונרה:
פסטה - 450 גר' (מוכנה לפי ההוראות על האריזה)
נקניקיות צ'וריסו - 450 גר' (חתוכות לפרוסות)
ביצים - 2 (טרופות)
כוסברה - חופן (קצוצה)
שמן זית - 2 כפות
אופן הכנת הפסטה קרבונרה:
  1. חממו שמן זית בסיר גדול על להבה בינונית והכניסו לתוכו את חתיכות הצ'וריסו. ערבבו ומעכו את חתיכות הצ'וריסו לקבלת חתיכות קטנות.
  2. הוסיפו לסיר את הפסטה המבושלת ומעט מים. ערבבו עד שעולים אדים והסירו את הסיר מהלהבה.
  3. הכניסו לסיר החם את הביצים הטרופות וערבבו עד שהן יתבשלו מהחום של הפסטה. הוסיפו לסיר את הכוסברה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.