header

מתכון לתה מאצ'ה יפני

תה המאצ'ה היפני המסורתי, שניתן לרכישה כאבקה טחונה בצבע ירוק, ידוע ביתרונות כמו כמויות גדולות של מינרלים, ויטמינים ונוגדי חמצון, שהופכים אותו לתרופה טבעית שמגנה על גופנו מפני כולסטרול רע, תהליכים סרטניים ועוד. גם אם טרם נתקלתם בו בעבר, תרצו ודאי לנסות אותו לאחר שתראו כמה הוא פשוט להכנה. עקבו אחר ההוראות ותוכלו ליהנות מאחד מסוגי התה הבריאים ביותר בעולם בנוחות של ביתכם.
 
זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לתה מאצ'ה יפני מקור תמונה: Kirinohana
רכיבים לתה מאצ'ה:
אבקת תה מאצ'ה - ⅓ כפית
מים - ½ כוס (חמים – לא רותחים)
סוכר - לפי הטעם (רשות)
אופן הכנת התה מאצ'ה:
  1. שפכו את אבקת תה המאצ'ה אל תוך ספל או כוס, וצקו מעליה מעט מהמים החמים שברשותכם. שימו לב שכדי ליהנות מכל יתרונות הרכיבים שבתה יש להימנע משימוש במים רותחים.
  2. ערבבו היטב את הנוזל באמצעות כפית לצורך מניעת היווצרות גושים.
  3. הוסיפו את שאר המים החמים וערבבו שוב. תוכלו להוסיף מעט סוכר אם אתם מעוניינים בכך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.