header

מתכון למרק דגים פיקנטי

המתכון שלפניכם ילמד אתכם איך להכין קדירת דגים טעימה במיוחד עם ירקות ורוטב שמשתלבים נפלא עם קוסקוס. גם ילדיכם יאהבו את הנזיד הזה, שמעדן את טעמו של הדג שיש בו ויוצר מנה שתהפוך לחביבת הקהל בקלות.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק דגים פיקנטי
רכיבים למרק דגים:
שמן - 2 כפות
בצל - 1 (בינוני, קצוץ)
שיני שום - 4 (חתוכות לפרוסות דקות)
רסק עגבניות - 3 כפות
תפוחי אדמה - 2 (קלופים וחתוכים לקוביות בעובי ½2 ס"מ)
גזרים - 3 (קלופים, חתוכים לחתיכות באורך ½2 ס"מ)
לפת - 1 (קלופה, חתוכה לקוביות בעובי ½2 ס"מ)
קישואים - 2 (חתוכים לחתיכות באורך ½2 ס"מ)
בקלה - 600 גר' (פילה, או דג לבן אחר, חתוך לחתיכות באורך 4 ס"מ)
כמון - ½1 כפיות
צ'ילי - ¼ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
מלח - 1 כפית
פטרוזיליה - 3 כפות (טרייה, קצוצה)
אופן הכנת המרק דגים:
  1. לתוך סיר גדול, הכניסו את כל רכיבי הנזיד מלבד הדג, השמן והפטרוזיליה, ובשלו במשך 25 דקות על להבה בינונית-גבוהה, או עד שתפוחי האדמה יתרככו. preperation
  2. לאחר שתפוחי האדמה יתרככו, הוסיפו לסיר את הדג, השמן והפטרוזיליה ובשלו במשך 10 דקות נוספות. כבו את הלהבה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.