maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לחזה עוף בשיפודים ותחמיץ עשבי תיבול - פריגרוי

שדרגו את חזה העוף ובמקום להכין את השניצל המסורתי, נסו את קבב העוף המיוחד הזה. תוכלו לאפות אותו בתנור או להכין אותו בארוחת "על האש" הבאה שלכם. כך או כך, חזה העוף העסיסי הזה יככב במטבח שלכם במקום מתכוני עוף מסורתיים.
 
זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לחזה עוף בשיפודים ותחמיץ עשבי תיבול - פריגרוי
רכיבים לשישליק :
חזה עוף - 1 קג' (ללא עצמות חתוך לקוביות של 3 סנטימטר)
רכיבים לתחמיץ:
עשבי תיבול מעורבבים - 30 גר' (טימין, רוזמרין, פטרוזילה)
פלפל שחור - ½ כפית
מיץ לימון - מ- ½ לימון
סוכר - 1 כפית
ג'ינג'ר - ½ כפית (טרי קצוץ)
שיני שום - 2 (כתושות)
שמן זית - ½ כוס
אופן הכנת השישליק :
  1. הכניסו לקערת התחמיץ את קוביות חזה העוף וערבבו היטב עד שהן מצופות מכל צדיהן. הכניסו למקרר למשך הלילה או ל-3 שעות לפחות.
  2. חממו תנור ל-170 מעלות והרכיבו את השיפודים: שימו 3 או 4 חתיכות עוף על כל מקל שיפוד, הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור למשך 15-20 דקות או עד שהשיפודים מוכנים.
אופן הכנת התחמיץ:
  1. להכנת התחמיץ, הכניסו את כל רכיביו לקערה בינונית וערבבו על לקבלת מחית אחידה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: