header

מתכון למאפינס לימון ופטל

עוגת מאפין היא אחד מפלאי היצירה הקולינרית, פשטות ההכנה של העוגה הנפלאה עושה חשק לנסות ולהכין כמעט כל מתכון למאפינס אפשרי. המתכון שלפניכם מכיל לימון ופטל, והוא ללא ספק אחד הקינוחים הטעימים שייצא לכם לטעום.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס לימון ופטל מקור תמונה: cantstayoutofthekitchen
רכיבים למאפינס לימון ופטל:
סוכר - ½ כוס
ריוויון - 1 כוס
שמן קנולה - ⅓ כוס
ביצה - 1 (גדולה)
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - 1 כוס
אבקת אפייה - 2 כפיות
סודה לשתייה - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
פטל - ½1 כוסות ( טרי או קפוא - לא מופשר)
אופן הכנת המאפינס לימון ופטל:
  1. חממו תנור ל- 200 מעלות צלזיוס. שמנו תבנית אפייה עם 12 כוסות.
  2. השתמשו בקולפן ירקות כדי להסיר את קליפת הלימון ברצועות דקות וארוכות.
  3. שלבו את קליפת הלימון והסוכר במעבד מזון, עד לקבלת גרידה קצוצה דק.
  4. הוסיפו חמאה, שמן, ביצים, ריוויון ותמצית וניל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. בקערה גדולה, ערבבו קמח מחיטה מלאה, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
  6. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו.
  7. פזרו מעל את הפטל וקפלו את הבלילה. חלקו את הבלילה בתבנית האפייה.
  8. הכניסו לתנור עד להזהבה, במשך 20 עד 25 דקות.
  9. הניחו למאפינס להתקרר בתבנית כ-5 דקות, הוציאו מהתבנית והגישו חם או בטמפרטורת החדר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.