header

מתכון לפשטידות ברוקולי וגבינת צ'דר

אם מתחשק לכם חטיף מהיר וטעים בבוקר, באמצע היום או אפילו בלילה לפני השינה (כמוני), זהו המתכון המושלם בשבילכם. זרקו את החטיפים ועברו לפשטידונת טעימה, שמושלמת גם עבור אירוח ואירועים מיוחדים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידות ברוקולי וגבינת צ'דר
רכיבים לפשטידות ברוקולי:
שמן - לשימון תבנית
ביצים - 4 (בינוניות)
ברוקולי - 1 כוס (מאודה וקצוץ)
מלח - לפי הטעם (לא חובה)
פלפל שחור - לפי הטעם (לא חובה)
גבינת צ'דר - ½ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הפשטידות ברוקולי:
  1. חממו את התנור ל-190 מעלות, ומזגו מעט שמן לתבנית אפייה של פשטידות או תבנית של עוגיות.
  2. בתוך קערה בינונית, שברו את הביצים, הוסיפו להן את הברוקולי וערבבו יחד (ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם).
  3. העבירו את העיסה מהקערה לתבנית ופזרו עליה את גבינת הצ'דר באופן שווה.
  4. אפו למשך 15-12 דקות ובתיאבון!
מקור: אבי מורנו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.