header

מתכון לשוקולד עם שקדים בצורת לב

ט"ו באב בפתח ורובנו חושבים על הפתעות משמחות ליום האהבה שנוכל לפנק את בן או בת הזוג. השנה במקום לרוץ ולתזז במציאת רעיון למתנה, הרשו לנו להעניק לכם מתכון ממיס לבבות - מתכון לשוקולד שקדים בצורת לב שתוכלו להעניק ליקר/יקרה לכם מכל.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשוקולד עם שקדים בצורת לב
רכיבים ללבבות שוקולד:
שוקולד מריר - 300 גר'
קינמון - ½ כפית (טחון)
שקדים - 2 כפות (קלופים)
אבקת קקאו - ⅓ כוס
תבנית פלסטיק - 1 (או סיליקון, בצורת לב)
אופן הכנת הלבבות שוקולד:
  1. התחילו בטחינת פרוסות השקדים במטחנת תבלינים או קפה.
  2. פרסו מקל וניל והוציאו את הזרעים.
  3. הכניסו לבלנדר: אבקת קקאו, קינמון, שקדים טחונים וזרעי וניל.
  4. טחנו לתערובת גסה, אך אחידה.
  5. המיסו את השוקולד בקערה וצקו בזהירות על הבלילה הגרוסה. ערבבו היטב.
  6. פזרו את תערובת השוקולד בתבנית הלב ואפשרו לבלילה להתקשות (אפשר להכניס למקפיא ל-5 דקות).
מקור: שילת כוכבי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.