header

מתכון לסנדוויץ חזה עוף עם מנגו, פלפלים ואבוקדו

 

נשארתם עם שאריות חזה עוף? אין בעיה! פשוט הכניסו אותם לתוך לחם, הוסיפו מעט ירקות ותיצרו כריכים מדהימים שכל מי שיטעם אותם יבקש מכם את המתכון.

 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסנדוויץ חזה עוף עם מנגו, פלפלים ואבוקדו
רכיבים לכריך חזה עוף:
מלח גס - קורט
לחם - 2 פרוסות (עדיף מחיטה מלאה)
חזה עוף - 85 גר' (צלוי וללא עצמות)
מנגו - ¼ (פרוס)
בצל - ¼ (אדום, פרוס)
פלפל אדום - ¼ (פרוס)
עלי בייבי - 4-5 (עלים טריים)
אופן הכנת הכריך חזה עוף:
  1. מעכו את האבוקדו למחית ותבלו במלח.
  2. מרחו אבוקדו על הלחם.
  3. שימו למעלה פרוסות חזה עוף, מנגו, בצל, פלפל ועלים ירוקים. סגרו עם הפרוסה השנייה והדקו.
מקור: דור מימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.