header

מתכון לכריך בשר - סלופי ג'ו

הכריך הבא שפירוש שמו הוא "ג'ו המרושל" יהיה אהוב במיוחד על ילדים שלא יצטרכו להקפיד על ניקיון בעת אכילתו וגם ייהנו מטעמו. בכריכים הללו "מתחבאים" גם סלרי וגזר, כך שילדיכם יקבלו מנת ירק בצורה טעימה במיוחד ובלי וויכוחים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכריך בשר - סלופי ג'ו מקור תמונה: brett211
רכיבים לכריך בשר - סלופי ג'ו:
שמן זית - 2 כפות
גזר - ½ כוס (טחון - ניתן להמיר בפלפל מתוק בינוני, קצוץ)
בצל - 1 כוס (קצוץ דק, כ-1 בצל בינוני)
סלרי - ½ כוס (קצוץ דק)
שיני שום - 2 (כתושות)
מלח - ½ כפית
בשר בקר - 500 גרק (טחון)
קטשופ - ½ כוס
רוטב עגבניות - 2 כוסות
סויה - 1 כף
חומץ יין אדום - 1 כף (ניתן להמיר בחומץ בלסמי)
סוכר חום - ½1 כפיות
טימין - ½ כפית (מיובש)
פלפל צ'ילי - קמצוץ
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הכריך בשר - סלופי ג'ו:
  1. במחבת גדולה, חממו 1 כף שמן זית על להבה בינונית-גבוהה, והוסיפו לו את הגזר הקצוץ. טגנו את הגזר במשך 5 דקות, הוסיפו בצל וסלרי והמשיכו לטגן תוך ערבוב מתמיד, עד שהבצל יהפוך לשקוף.
  2. הוסיפו למחבת את השום הטחון וערבבו למשך 30 שניות נוספות. הסירו את המחבת מהלהבה והעבירו את הירקות המטוגנים לקערה בינונית.
  3. החזירו את המחבת ללהבה, חממו בה את כף השמן שנותרה והוסיפו לה את הבשר הטחון. פוררו אותו באמצעות כף או מזלג.
  4. הניחו לבשר במחבת עד שהוא ישחים מלמטה (אין צורך לערבב). לאחר מכן, ערבבו אותו כך שהבשר בצד העליון יהיה כעת מטה וישחים גם הוא.
  5. הוסיפו למחבת עם הבשר קטשופ, רוטב עגבניות, רוטב סויה, חומץ, סוכר חום ואת התבלינים, ערבבו היטב, הוסיפו את הירקות שטיגנתם וערבבו בשנית. חלקו את הבשר עם הירקות בין לחמניות ההמבורגר והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.