header

מתכון למרק דגים

אין כמו מרק חם כדי למלא את גופנו ברכיבים בריאים וטעמים מיוחדים. מרק הדגים במתכון הבא יכול להיות תחליף נהדר למנות דג מסורתיות אחרות כמו גפילטע פיש או דג צלוי, או שהוא פשוט יכול להיות תוספת מרעננת לספר המתכונים האישי שלכם.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק דגים
רכיבים למרק דגים:
דג לבן - 1 (שלם, נקי מקשקשים ואיברים פנימיים)
מים - 4 כוסות
אורז - ½ כוס
תפוחי אדמה - 4 (קלופים)
סלרי - 3 גבעולים
פטרוזיליה - חופן
מלח - קורט
ליים - 1 (או לימון)
פלפל שחור - קורט
אופן הכנת המרק דגים:
  1. שטפו את הדג היטב וחתכו ממנו את הבשר (פילה) כך שתיוותרו עם הראש והעצמות. חתכו את הדג ללא הבשר לחתיכות בינוניות (ניתן להשתמש בבשר הדג במתכונים אחרים כמו סביצ'ה או פילה דג צלוי).
  2. העמידו סיר גדול על אש גבוהה, ושפכו לתוכו את 4 כוסות המים. הוסיפו את חלקי הדג ללא הבשר, ובשלו 20 דקות.
  3. הורידו את הסיר מהאש וסננו את הציר שהתקבל לתוך סיר חדש. זרקו את חלקי הדג.
  4. חתכו תפוחי אדמה, גזר, סלרי, פטרוזיליה והכניסו אותם לציר. תבלו במלח ופלפל ובשלו על אש נמוכה במשך 10 דקות. preperation מקור תמונה: Bikes And Books
  5. הוסיפו את האורז לציר, ערבבו ובשלו במשך 10-15 דקות על אש בינונית. הסירו מהאש והניחו למרק להתקרר מעט. הגישו עם פרוסות ליים/לימון טרי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.