header

מתכון לכריך חומוס, אבוקדו ועלי בייבי

אם אתם אוהבים לאכול כריכים לארוחת הצהריים וגם הבוקר, מומלץ שתנסו את המתכון הנפלא הבא לכריך חומוס ואבוקדו. עם הסנדוויץ' המיוחד הזה תוכלו להרגיש שבעים במשך היום וליהנות מיתרונותיהם הבריאים של רכיביו הנפלאים.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכריך חומוס, אבוקדו ועלי בייבי
רכיבים לכריך חומוס ואבוקדו:
חומוס - 200 גר' (גרגירים שהושרו לילה ובושלו עד להתרככות או מקופסת שימורים)
טחינה - 2 כפות
עלי רוקט - חופן
עלי בייבי - חופן
גזר גמדי - מעט (לא חובה)
עגבנייה - מעט (פרוסות, לא חובה)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הכריך חומוס ואבוקדו:
  1. מעכו את גרגירי החומוס עד ליצירת ממרח גס, ערבבו עם הטחינה עד ליצירת ממרח.
  2. מעכו את האבוקדו בקערה נוספת עד ליצירת ממרח.
  3. הניחו עלי בייבי ורוקט על פרוסת לחם כפרי, וכסו את כולה.
  4. על מצע העלים מרחו את ממרח החומוס.
  5. אם אתם מוסיפים עגבנייה או גזר גמדי, הוסיפו אותם מעל החומוס.
  6. על פרוסת לחם נוספת מרחו את האבוקדו, והמליחו קלות.
  7. חברו יחד את שתי הפרוסות וארזו לכם את הכריך החלומי.
מקור: דני רימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.