header

מתכון לסלט פסטה שעועית וחומוס

מתכון לסלט פסטה, שעועית וחומוס - מנה עשירה בחלבונים ובפחמימות שתותיר אתכם שבעים לאורך זמן.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פסטה שעועית וחומוס
רכיבים לסלט פסטה:
פסטה - 150-200 גר' (בצורת צדפים, מבושלת)
שעועית ירוקה - 300 גר' (חתוכה לאורך)
חרדל דיז'ון - 2 כפות
יין אדום - ⅓ כוס
דבש - 2 כפות
שמן זית - ½ כוס
שעועית לבנה - 550 גר' (או שעועית מנומרת, מבושלת, מקופסת שימורים)
חומוס - 550 גר' (גרגירים מבושלים מקופסת שימורים)
בצל ירוק - 4 (גבעולים קצוצים דק - החלק הלבן בלבד)
סלרי - 5 (גבעולים קצוצים דק)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט פסטה:
  1. ערבבו בקערה גדולה את החרדל, החומץ, הדבש ושמן הזית.
  2. הוסיפו לתערובת את הפסטה, השעועית הלבנה והירוקה, גרגירי החומוס, הבצל הירוק והסלרי.
  3. תבלו במלח ופלפל, והפסטה מוכנה לאכילה.
מקור: דני רימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.