header

מתכון לסלט תרד ורימון

הרימונים הם בשיאם בעונה הזו, וטעמם החמצמץ והמרקם הפריך של הפירות הנהדרים האלה הופך אותם לתוסף מעולה למנות רבות, כמו הסלט במתכון הבא. צוותו לרימונים תרד טרי ותקבלו סלט נפלא שיפתח את ארוחת החג הראשונהה בצורה מושלמת.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תרד ורימון מקור תמונה: .Sara J
רכיבים לסלט תרד:
עלי תרד - 300 גר' (שטופים ומסוננים)
בצל אדום - ¼ בצל (פרוס דק מאוד)
אגוזי מלך - ½ כוס (חתוכים גס)
חומץ בלסמי - 4 כפות
נבטים - ¼ כוס
אופן הכנת הסלט תרד:
  1. חתכו את הרימון והוציאו את כל הזרעים בתוכו. preperation מקור תמונה: Kelsey
  2. בקערה בינונית, ערבבו את כל רכיבי הסלט מלבד החומץ הבלסמי.
  3. הניחו לסלט לעמוד כ-10 דקות כדי שכל הטעמים יתאחדו ולאחר מכן, טפטפו מעליו חומץ בלסמי. הגישו קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.