header

מתכון לנגיסי שוקולד, חמאת בוטנים וקוקוס

מתכון לנגיסים פריכים היכולים לשמש לא רק כקינוח טעים, אלא גם כחטיף אנרגיה הודות לשיבולת השועל שהם מכילים. בזמן הכנה קצר ועם שילוב רכיבים אהובים, תקבלו במהרה נגיסים שתרצו לנשנש בכל עת ובכל מקום.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי שוקולד, חמאת בוטנים וקוקוס מקור תמונה: barefeetinthekitchen
רכיבים לנגיסי שוקולד:
דבש - ½ כוס
שמן קוקוס - ½ כוס
שיבולת שועל - 2 כוסות
אגוזי פקאן - ½ כוס (קצוצים)
שבבי שוקולד - ¼1 כוסות (מריר)
תמצית וניל - 1 כפית
אופן הכנת הנגיסי שוקולד:
  1. בקערה בינונית, המיסו יחד דבש ושמן קוקוס על להבה בינונית. ערבבו ללא הפסקה עד שהרכיבים ימסו ותיווצר תערובת אחידה.
  2. הסירו את הסיר מהלהבה והוסיפו לו את יתר הרכיבים. ערבבו היטב עד שהשוקולד ימס.
  3. הכניסו את התערובת לתבנית בגודל 20*20, מרחו אותה באופן אחיד והכניסו למקרר למשך 3-4 שעות. הוציאו מקירור, חתכו לנגיסים בגודל רצוי והגישו.
טיפ השף:
ניתן להמיס את הדבש ושמן הקוקוס יחד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.